Pizza trebuie să fie destul de caldă, atunci când o serveşti, astfel încat caşcavalul să frigă cerul gurii. Acest fapt se numeşte - arsură cu pizza şi este un mod excelent de a-ţi aminti chiar şi câteva zile că ai mâncat pizza. Este important ca, temperatura să fie îndeajuns de mare, încat în momentul în care tai feliile, brânza să se întindă şi să formeze aţe de la farfurie până la felie. Daca nu se întamplă acest lucru, poţi fi sigur că pizza s-a răcit foarte mult şi trebuie refăcută.
Sector momentan indisponibil!
- Quatro Stagioni 13,5lei
(sos roşii, mozzarela, şuncă, salam, ciuperci, ton, ceapă, ardei gras, măsline)
- Prosciutto e Funghi 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, şuncă, ciuperci)
- Capriciosa 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, şuncă, ciuperci, ardei)
- Tono Cipola 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, ton, ceapă, măsline, capere)
- Funghi 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, ciuperci)
- Vegetariană 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, ciuperci, măsline, ardei gras, roşii proaspete, porumb)
- Specialitatea casei 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, şuncă, ciuperci, măsline, ardei gras, ou, ceapă)
- Calzzone 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, şuncă, salam, ciuperci)
- Salami 11,5lei
(sos roşii, mozzarela, salam)
- Quatro Formagi 13,5lei
(sos roşii, mozzarela, parmigiano, gorgonzola, caşcaval)
- Foccacia 150g 4,5lei
(ulei măsline, rozmarin)
Înapoi la Meniu