Catering Craiova

Meniu Garnituri

Garniturile sunt produse care însoţesc preparatele culinare cu scopul de a completa prezentarea, valoarea nutritivă şi gustativă a acestora. Structura acestora trebuie să se coreleze întotdeauna cu preparatul lângă care sunt servite. Materiile prime sunt furnizate de legume, paste făinoase, crupe, etc. Legumele folosite la garnituri sunt tăiate diferit şi pregatite în raport direct cu piesa in jurul căreia sunt aşezate, asigurând nu numai armonia culorilor, ci si o bună digestibilitate.

Realizarea garniturilor se face prin metode termice de prelucrare, ca sotarea sau prăjirea. La unele garnituri, dupa fierbere, urmează un proces scurt de sotare. Cele mai folosite garnituri sunt cele de legume, si anume: legume înăbuşite, legume sote, legume călite şi legume prăjite.

  1. Cartofi pai 4lei/200g
  2. Piure de cartofi 4lei/200g
  3. Cartofi nature 4lei/200g
  4. Cartofi gratinaţi 6lei/200g
  5. Cartofi ţărăneşti 6lei/200g
  6. Orez cu legume 4lei/200g
  7. Orez cu ciuperci 5lei/200g
  8. Legume mexicane 5,5lei/200g
  9. Sote de ciuperci cu smântana 6lei/200g
Înapoi la Meniu

Informaţii

Pentru o mai bună colaborare comenzile sub 24 lei vă rugăm să le comunicați până în ora 9:45 dimineața, după această oră comanda minimă este de 24 lei.

Distribuția comenzilor se va face între orele 10:30 și 15:00. Ultima comanda care va fi preluată va fi la ora 14:00.

0757/937.805 (Telekom)
0727/158.270 (Vodafone)
0756/961.860 (Orange)

Solicitarea dumneavoastra este bine venita si ne onoreaza.